Szalon

A Royal Esztétikai- és Pedűr szalon működésének rendje

 1. Kérem, hogy szalonomba egyedül érkezzen. Nagyon szeretem a gyerekeket, de itt sajnos szikével, éles eszközökkel, gépekkel, vegyszerekkel dolgozok – ez nem gyermeknek való. A kezelés alkalmankénti intimitása szintén kizárja a harmadik fél jelenlétét. Ha testőrei vannak, kérem, őket is hagyja az ajtó előtt – a szalonban én vigyázok Önre.
 2. Kérem, hogy pontosan jöjjön – a megbeszélt időpont előtt / után 5 perc maximum az érkezés intervalluma.
 3. Első alkalommal kizárólag állapotfelmérést és a további tennivalók átbeszélését végzem a lábápoló beavatkozások kapcsán. Kérem, hogy tiszteljen meg azzal, őszintén válaszol kérdéseimre. Minden beavatkozásnak vannak esetleges tiltó vagy a kezelést befolyásoló körülményei – az Ön egészsége, bőre / lába szépségének megőrzése miatt teszek fel néhány kérdést.
 4. Nagyon fontos, hogy őszinte legyen velem. Csak úgy tudom a szakszerű kezelést elvégezni, ha tisztában vagyok egészsége állapotával. Kérem, hogy legyen maximális bizalommal irányomban ezen a téren – a korábban letett titoktartási eskü engem is kötelez.
 5. Kérem, kezelés alatt kerüljük a beszélgetés során a politika, a vadászat, az erőszak, a gyűlölet és arrogancia témakörét.
  Szívesen beszélgetek az elvégzendő kezelésről, Önről, szeretteiről, irodalomról, zenéről, főzésről, utazásról, cicáról, kutyáról. Engem az érdekel, hogy Ön kicsoda, mi foglalkoztatja, hogyan tudok Önnek segíteni az általam végzett kezeléssel. Lényegtelen a szexuális irányultsága, vallása, bőre színe, állampolgársága, származása.
 6. Kérem, hogy a szalonban kerülje a mobil telefonja használatát. Erre a kis időre próbálja magát kivonni stresszből, rohanásból – engem is zavar, ha kezelés közben a telefonját használja.
 7. A kezeléseknél lázas állapot, alkoholos vagy drogos befolyásoltság eleve kizáró tényező.
 8. Kérem, hogy a kezelésekre tisztán, ápoltan érkezzen és MINDIG hozzon magával tiszta zoknit / harisnyát..
 9. Ha valami nagyon fontos dolog közbejön, lemondhatja a kezelést 48 h-val korábban. Sajnos a kezelések iránti óriási igény miatt 48 h-n belüli lemondást nem tudok elfogadni.
 10. Ha valaki időpontot kér, de elfelejt eljönni, kérem, legközelebb ne is próbálkozzon. Nem lesz számára időpont.

Bejelentkezés, időpont egyeztetés

A kezelésekre e-mailben tud jelentkezni. Időpontot ajánlok fel, amit kérem, 24 h-n belül legyen kedves megerősíteni.

E-mail cím: royalepszalon@gmail.com

Facebook, Instagramm, Twitter oldalaimon üzenetekre nem válaszolok, azok kizárólag a könnyebb elérhetőség illetve tájékoztatás miatt vannak fenn.

Nyitvatartás

Budapesti szalonomban kezeléseket hétfő-kedd-szerdai napokon végzek, előre megbeszélt és egyeztetett időpontban. A szalonnak hivatalos nyitvatartási ideje nincs. Ezeken a napokon 08.00-19.00 h között végzem a kezeléseket.

Ettől eltérő időpontban (06.00-08.00, illetve 19.00-22.00) az kezelések felárasak.

Sterilitás, higiénia

Szalonomban különös hangsúlyt fektetek a higiénés szabályok betartására.

MINDEN eszköz, mely lábápolás során a vendég bőréhez vagy lábához ér, sterilizálva vagy fertőtlenítve van..

Az eszközök tisztítását, áztatását, szárítását, majd sterilizálását saját magam végzem orvosi eszközök sterilizálására használatos készüléken.

A lábápolást szikével végzem, mely steril, egyszer használatos.

Rendszeresen visszajáró vendégeimnek névreszóló eszközöket biztosítok (ezeket csak az ő lábuk ápolására használom) – de ezeket is sterilizálom vagy fertőtlenítem.

A textíliákat speciális előáztatást követő 60 fokos mosás mosás után forró gőzös vasalással készítem elő.

Az esetleges vendégpapucsok egyszer használatosak.

Lábápoláskor minden kezelést gumikesztyűben végzek.

Esztétikai kezelések esetén is alapvető a gumikesztyű vagy olyan anyag használata, mely a kezem bőrén filmszerű anyagot képez és fertőtleníti azt.