Szalon

A Royal Esztétikai- és Pedűr szalon működésének rendje

 1. Kérem, hogy szalonomba egyedül érkezzen. Nagyon szeretem a gyerekeket, de itt sajnos szikével, éles eszközökkel, gépekkel, vegyszerekkel dolgozok – ez nem gyermeknek való. A kezelés alkalmankénti intimitása szintén kizárja a harmadik fél jelenlétét. Ha testőrei vannak, kérem, őket is hagyja az ajtó előtt – a szalonban én vigyázok Önre.
 2. Kérem, hogy pontosan jöjjön – a megbeszélt időpont előtt / után 5 perc maximum az érkezés intervalluma.
 3. Első alkalommal állapotfelmérést végzek mind az esztétikai, mind a lábápoló beavatkozásoknál. Kérem, hogy tiszteljen meg azzal, őszintén válaszol kérdéseimre. Minden beavatkozásnak vannak esetleges tiltó vagy a kezelést befolyásoló körülményei – az Ön egészsége, bőre / lába szépségének megőrzése miatt teszek fel néhány kérdést.
 4. Nagyon fontos, hogy őszinte legyen velem. Csak úgy tudom a szakszerű kezelést elvégezni, ha tisztában vagyok egészsége állapotával. Kérem, hogy legyen maximális bizalommal irányomban ezen a téren – a korábban letett titoktartási eskü engem is kötelez.
 5. Kérem, kezelés alatt kerüljük a beszélgetés során a politika, a vadászat, az erőszak, a gyűlölet és arrogancia témakörét.
  Szívesen beszélgetek az elvégzendő kezelésről, Önről, szeretteiről, irodalomról, zenéről, főzésről, utazásról, cicáról, kutyáról. Engem az érdekel, hogy Ön kicsoda, mi foglalkoztatja, hogyan tudok Önnek segíteni az általam végzett kezeléssel. Lényegtelen a szexuális irányultsága, vallása, bőre színe, állampolgársága, származása.
 6. Kérem, hogy a szalonban kerülje a mobil telefonja használatát. Erre a kis időre próbálja magát kivonni stresszből, rohanásból – engem is zavar, ha kezelés közben a telefonját használja.
 7. A kezeléseknél lázas állapot vagy alkoholos befolyásoltság eleve kizáró tényező.
 8. Kérem, hogy a kezelésekre tisztán, ápoltan érkezzen.
 9. Ha valami nagyon fontos dolog közbejön, lemondhatja a kezelést 24 h-val korábban. Sajnos a kezelések iránti óriási igény miatt 24 h-n belüli lemondást nem tudok elfogadni.
 10. Ha valaki időpontot kér, de elfelejt eljönni, kérem, legközelebb ne is próbálkozzon. Nem lesz számára időpont.

Bejelentkezés, időpont egyeztetés

A kezelésekre vagy mobil telefonon vagy e-mailben tud jelentkezni.

Mobil telefonon: +36 30 946 9870-es telefonszámra küldjön sms-t, melyben jelezze a nevét, milyen telefonszámon hívhatom vissza és azt, milyen kezelést szeretne igénybe venni.

Visszahívást és bármilyen információt hétfőtől péntekig 08.00 – 20.00 h közötti időpontban ígérek. Kérem, vegye figyelembe: ha a szalonban vendég van, számomra akkor és ott ez a vendég a legfontosabb, ezért telefont nem veszek fel a kezelések alatt, az elküldött sms-ekre ezután válaszolok.

E-mail cím: royalepszalon@gmail.com

E-maileket hasonlóképpen válaszolok.

Facebook, Instagramm, Twitter oldalaimon üzenetekre nem válaszolok, azok kizárólag a könnyebb elérhetőség illetve tájékoztatás miatt hoztam létre.

Nyitvatartás

Budapesti szalonomban kezeléseket hétfő-kedd-szerdai napokon végzek, előre megbeszélt és egyeztetett időpontban. A szalonnak hivatalos nyitvatartási ideje nincs. Ezeken a napokon 08.00-19.00 h között végzem a kezeléseket.

Ettől eltérő időpontban (06.00-08.00, illetve 19.00-22.00) az kezelések felárasak.

Sterilitás, higiénia

Szalonomban különös hangsúlyt fektetek a higiénés szabályok betartására.

MINDEN eszköz, mely lábápolás során a vendég bőréhez vagy lábához ér, sterilizálva vagy fertőtlenítve van.

Az eszközök tisztítását, áztatását, szárítását, majd sterilizálását saját magam végzem a vendégtérben lévő MELAG típusú, orvosi eszközök sterilizálására használatos készüléken.

A lábápolást szikével végzem, mely steril, egyszer használatos.

Rendszeresen visszajáró vendégemnek lába ápolására névreszóló eszközöket biztosítok – de ezeket is sterilizálom vagy fertőtlenítem.

A textíliákat speciális előáztatást követő 60 fokos mosás után forró gőzös vasalással készítem elő.

A vendégpapucsok egyszer használatosak.

Lábápoláskor minden kezelést gumikesztyűben végzek.

Amennyiben a gombás köröm vékonyítása történik, úgy a kezelés alatt a vendégem is egyszer használatos maszkot visel. A vékonyítás után a különböző eszközfelületeket széles spektrumú anyaggal fertőtlenítem.

Esztétikai kezelések esetén is számomra alapvető a gumikesztyű vagy olyan anyag használata, mely a kezem bőrén filmszerű anyagot képez és fertőtleníti azt.