Kezelések

Lábápolás

Lábápolást kézi, gépi vagy kombinált technikával végzek.

  • kézi lábápolás: (diagnosztika kikérdezésen, megtekintésen és tapintáson alapulva) tisztítás, áztatás és fertőtlenítést követően steril eszközökkel (szikével és más eszközökkel) végzem a lábápolást, majd köröm rövidítését és ápolását
  • gépi lábápolás: állapotfelmérést követően (diagnosztika kikérdezésen, megtekintésen és tapintáson alapulva) tisztítás és fertőtlenítést követően gépi eszközökkel végzem a lábápolást, majd köröm rövidítését és ápolását
  • kombinált lábápolás: állapotfelmérést követően (diagnosztika kikérdezésen, megtekintésen és tapintáson alapulva) tisztítás, áztatás és fertőtlenítést követően steril eszközökkel (szikével és más eszközökkel) végzem az ujjak és talp bőrének ápolását, majd köröm rövidítését és ezt követően géppel végzem a körmök ápolását

Körmök ápolása

A körmök ápolásának általam javasolt módszere a japán manikűr: méhviasz bedolgozása a körömlemezbe. Japán manikűr esetén visszatérő vendégeim számára biztosítom az egyedi eszközhasználatot – kizárólag csak annak a vendégnek a lábát ápolom azzal a japán manikűr szettel.

Gombás körmök kezelése

Amennyiben a körmökön gombás fertőzésre utaló jelet veszek észre, úgy a vendéget a velem együttműködő bőrgyógyász szakorvosokhoz küldöm. Mindenféleképpen szükséges a bőrgyógyász szakorvos differenciáldiagnosztikai véleménye számomra – de ez az Ön érdeke is.

Gombás fertőzés esetén a körömlemez rendszeres vékonyítását és a szakszerű ápolását vállalom.

Fontos: első alkalommal csak diagnosztikát és a kezelések illetve otthoni ápolási teendőit beszéljük át.

Talp és láb masszázsa

Igény szerint a lábat rövid talp- és lábmasszázzsal fejezem be, mely masszázs a térdízületig tart a lábon.

Esztétikai kezelések

„Legyen élmény a szőrtelenítés!”

Az esztétikai szőrtelenítések alatt szalonomban kizárólag a testfelület / bőr szőrtelenítését értem.

ITALVAX anyagokkal és technológiával dolgozok. Patronokat, filmvaxokat használok, cukorpasztát nem alkalmazok.

Az ITALVAX nem gyanta.

A vaxot 37-39, 40 C hőmérsékletre melegítjük, intim területek kezelése esetén a hőfok 40-45 C – azaz nem melegebb, mint egy gyógyfürdőben a gyógyvíz hőfoka. (Összehasonlításul: a gyanta 58-60 C-os).

Az ITALVAX fantasztikus előápoló anyagai előkészítik a bőrt a beavatkozásra, kiemelik a szőrszálakat. Az ITALVAX tökéletesen tapad a bőr felületére, szinte körbeöleli a szőrszálat – megkönnyítvén ennek tökéletes eltávolítását. Az utóápoló anyagok megnyugtatják, ápolják a bőrt.

A kezelés összehasonlíthatatlanul gyengédebb a bőrhöz, mint a gyantázás. (Vendégeim, akik korábban gyantáztattak, mindannyiszor elmondják, hogy ez az eljárás lényegesen kisebb fájdalommal jár… Érzik, de nem fáj…)

Kérem, hogy szőrtelenítésre érkező vendégem érkezés előtt tusoljon le. Hónalj szőrtelenítése esetén ne használjon a kezelés előtt semmilyen dezodort. Még egy apróság: rövid, egy –két mm-es szőrszálat nem lehet eltávolítani, így akkor érdemes jönni újabb kezelésre, amikor kicsit hosszabb a szőrszál.