Köszöntő

Kedves Látogató!

Köszöntöm honlapomon!

Bagdi Károlynak hívnak. Valószínűsítem, hogy Magyarország egyetlen olyan szakembere vagyok, aki férfi létére rendelkezik (több felsőfokú diplomája mellett) egészségügyi szakközépiskolai (általános ápoló és asszisztens), kozmetikus és pedikűrös végzettséggel.

Budapesten, a Szent István Park és Balzac utca sarkán nyitottam meg szalonomat, ahol esztétikai (szőrtelenítés) és lábápoló kezeléseket nyújtok férfi vendégeimnek.

Kolléganőktől hallom, hogy sok férfi vendége igényelné, de különböző okok miatt nem meri igénybe venni szolgáltatásaikat illetve a kolléganők férfiak szőrtelenítését nem vállalják.

Szalonomban nincs ok a szégyenérzetre. Egyszerre csak egy vendég tartózkodik nálam, nincs külső vagy zavaró tényező – adottak a kulturált és nyugodt körülmények a szőrtelítéshez, melyeket ITALVAX készítményekkel végzek.

A kezelések folyamán a szakmai és higiénés előírásokat maximális betartom.

Pedikűr esetén MINDEN ESZKÖZ, amely a vendég bőréhez vagy körméhez ér, STERIL. Garantáltan nem viszek át semmilyen fertőzést más vendégtől.

Természetes, hogy a diszkréció garantált. Tőlem senki sem tudhatja meg, hogy nálam járt.

Számomra legfontosabb a vendég. Köszönöm, hogyha hozzám fordul és segítségemet kéri esztétikai vagy lábápolási problémád megoldásához.

Szeretettel várom szalonomba!