Szalon

A Royal Szalon működésének rendje

 1. Kérem, hogy szalonomba egyedül – vagy ha állapota igényli – felnőtt kísérővel érkezzen. A kezelés alkalmankénti intimitása szintén kizárja a harmadik fél jelenlétét.
 2. Kérem, hogy pontosan jöjjön – a megbeszélt időpont előtt / után 5 perc maximum az érkezés intervalluma.
 3. Első alkalommal kizárólag állapotfelmérést és a további tennivalók átbeszélését végzem a lábápoló beavatkozások kapcsán. Kérem, hogy tiszteljen meg azzal, őszintén válaszol kérdéseimre. Minden beavatkozásnak vannak esetleges tiltó vagy a kezelést befolyásoló körülményei – az Ön egészsége, bőre / lába szépségének megőrzése miatt teszek fel néhány kérdést.
 4. Nagyon fontos, hogy őszinte legyen velem. Csak úgy tudom a szakszerű kezelést elvégezni, ha tisztában vagyok egészsége állapotával. Kérem, hogy legyen maximális bizalommal irányomban ezen a téren – a korábban letett titoktartási eskü engem is kötelez.
 5. Amennyiben állapota vagy lábának problémája igényli, úgy laboratóriumba (vérvizsgálat) vagy szakorvosi vizsgálat (bőrgyógyászat, ultrahang-diagnosztika, diabetológia stb.) irányítom a kezelés megkezdése előtt. Gombás köröm gyanúja esetén a körömkaparékot tenyésztésre én veszem le. Komolyabb bőrgyógyászati, cukorbetegségre utaló, reumatológiai, orthopédiai elváltozások esetén MINDEN kezelést megelőz a szakorvosi diagnózis.
 6. Kérem, kezelés alatt kerüljük a beszélgetés során a politika, a vadászat, az erőszak, a gyűlölet és arrogancia témakörét. Szívesen beszélgetek az elvégzendő kezelésről, Önről, szeretteiről, irodalomról, zenéről, főzésről, utazásról, cicáról, kutyáról. Engem az érdekel, hogy Ön kicsoda, mi foglalkoztatja, hogyan tudok Önnek segíteni az általam végzett kezeléssel. Lényegtelen a szexuális irányultsága, vallása, bőre színe, állampolgársága, származása.
 7. Érkezéskor cipője levétele után mobil telefonját is a kijelölt helyen hagyja. Kérem, hogy a szalonban kerülje a mobil telefonja használatát. Erre a kis időre próbálja magát kivonni stresszből, rohanásból – engem is zavar, ha kezelés közben a telefonját használja.
 8. A kezeléseknél lázas állapot, alkoholos vagy drogos befolyásoltság eleve kizáró tényező. A szakma szabályai szerinti tiltó betegségek / állapotok esetén kezelést nem végzek.
 9. Kérem, hogy a kezelésekre tisztán, ápoltan érkezzen és MINDIG hozzon magával tiszta zoknit / harisnyát.
 10. Ha valami nagyon fontos dolog közbejön, lemondhatja a kezelést 48 órával korábban. Sajnos a kezelések iránti óriási igény miatt 48 órán belüli lemondást nem tudok elfogadni.
 11. Ha valaki időpontot kér, de elfelejt eljönni, kérem, legközelebb ne is próbálkozzon. Nem lesz számára időpont.

Bejelentkezés, időpont egyeztetés

A kezelésekre e-mailben tud jelentkezni. Időpontot ajánlok fel, amit kérem, 24 órán belül legyen kedves megerősíteni.

E-mail cím: royalepszalon@gmail.com

Amennyiben az e-mailen történő kommunikációt nem tudja megoldani, úgy sms-t küldhet következő telefonszámra: +36 30 946 9870. Fenti telefonszámról sms-ben küldöm a visszaigazolást.

Facebook, Instagramm, Twitter oldalaimon üzenetekre nem válaszolok, azok kizárólag a könnyebb elérhetőség illetve tájékoztatás miatt vannak fenn.

Nyitvatartás

Szombathelyi szalonomban kezeléseket hétfőn egész nap, kedden délelőtt és szerda délután előre megbeszélt és egyeztetett időpontban. A szalonnak hivatalos nyitvatartási ideje nincs. Ezeken a napokon 08.00-12.00 h illetve 15.00-20.00 h között fogadom Önöket.

Sterilitás, higiénia

Szalonomban különös hangsúlyt fektetek a higiénés szabályok betartására.

MINDEN eszköz, mely lábápolás során a vendég bőréhez vagy lábához ér, sterilizálva van.

Az eszközök tisztítását és sterilizálását saját magam végzem orvosi eszközök sterilizálására használatos készüléken, mely a váróban (MELAG sterilizátor).

A lábápolás során szikével dolgozok, mely steril, egyszer használatos.

Rendszeresen visszajáró vendégeimnek névreszóló eszközöket biztosítok (ezeket csak az ő lábuk ápolására használom) – de ezeket is sterilizálom minden felhasználás előtt.

A textíliákat speciális előáztatást követő 60 fokos mosás után forró gőzös vasalással készítem elő.

Az esetleges vendégpapucsok erős fertőtlenítő szerrel minden használat után fertőtlenítésre kerülnek.

Lábápoláskor minden kezelést gumikesztyűben végzek, szükség esetén arcmaszkot alkalmazok.