Árlista, Fizetés

Árak, fizetés

A kezelések menetére és pontos árára az első találkozás alkalmával teszek javaslatot, miután szemrevételeztem a lábat. A diagnosztika (szemrevételezés) időtartama minimálisan 30 perc. Az első vizitdíj 9.500 Ft.

Fizetés készpénzzel lehetséges a helyszínen. Utólagos fizetésre vagy utalásra nincs mód.

(A feltüntetett árak nettó árak)

Oktatóim, tanáraim, példaképeim:

Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy erre az útra térített.

Köszönöm mestereimnek, tanáraimnak a tudást, a rengeteg átadott tapasztalatot, tudást, gyakorlati ismeretet.

Büszke vagyok arra, hogy legjobbaktól és legnagyobbaktól tanultam egész életem folyamán.

A lábápolás szeretetével és igényességével mesterem, Kolman Erika fertőzött meg – neki nagyon hálás vagyok a tudásért és a biztatásért. Köszönöm tanárom, Marnitzné Gál Enikő és örök példaképem, Kincs Eszter segítségét a szakma fortélyainak elsajátításában. Bakos Arankától kaptam a legtöbbet: szemléletet, módszereket, modern és tradicionális ismereteket a fejlődéshez, bátorítást, a maximalizmust és a tökéletességre törekvés igényét.

A kozmetika alapjait . Wolf Jánosnétól tanultam – neki nagyon köszönöm a bátorítást, a mérhetetlen humánumot és bölcsességet, mely belőle árad.

Rengeteget tanultam / tanulok . Dr. Bali Gábortól , a szombathelyi Martinus Medicus Egészségcentrum bőrgyógyász, allergológus és klinikai immunológus főorvosától, orvos igazgatójától – tudásomat az ő segítségével tartom szinten.